neljapäev, 1. aprill 2010

Noorsoolikas 2010

Noorsoolikas on noorte korraldatud üritus eesmärgiga pakkuda noortele audiovisuaalset naudingut noortest koosnevate bändidega. Seega - noortelt noortega noortele!

Noorsoolikas sai alguse aastal 2002, seega on 17. aprillil Märjamaa Rahvamajas toimuv NOORSOOLIKAS  2010 juba kuues noorte bändide festival. Aastate jooksul on festivalil esinenud paljud tänaseks tuntuks saanud bändid, näiteks Ursula, Aides, Pimpfish, JuKu, Punkentsefaliit. Tule oma bändiga ja tee ajalugu! Sest eraldi vabalava on noorte(le) bändidele, kes tahavad astuda lavalaudadele, prožektori valgusvihku.

Ja see ei ole ainult bändiüritus, vaid noortele mõeldud kultuuri- ja elamusüritus - sel aastal tuuakse otse Tartust kohale Eesti noored keemikud, kes aitavad tulejuti ja suure kõmaka ehk erinevate eksperimentide saate lükata ümber müüdi keemiast kui igavast õppeainest!

Lisaks näidatakse vastremonditud Rahvamaja kinosaalis noorte filme - tule Sinagi oma filmiga! Ehk on just Noorsoolikas algus Sinu tulevasele karjäärile režissööri või näitlejana!

Põhilaval asutvad üles 11 õiglase, ent karmi valiku läbinud  noortebändi:

Capital Delusion
Low Left
Ferry
The Filler
Wrath is Evergreen
Mockingbird
Ocularis Infernum
Brigadir Braun
Luigi Vampa
Stupid Luck
Edgar Poe's Favourite Cat


Festivali pilet on eelmüügist 50 krooni ja kohapeal 75 krooni. Eelmüügist pileti ostmiseks saada aadressil noorsoolikas@gmail.com oma andmed (nim, piletite arv) ja tule festivalipäeval sularahaga piletimüügi lauda, ütle oma nimi ja lunasta pilet imelisse muusikamaailma! Festivalipaigas on avatud ka kohvik, kus saab miskit lipsu taha pista.

Piletiga saad ka osaleda ägedas noorte andekate keemikute korraldatavas keemia teadustoas ja proovida kätt noortefilmide töötoas, et saada teada, kas Sinus on tulevase eduka produtsendi või režissööri verd! Sama piletiga saad minna õhtul kontserti nautima!

Kommentaare ei ole: