pühapäev, 16. mai 2010

Võrgupidu värskes õhus!

Me ei ole enam võrgupidudest eraldi kirjutanud, sest need on saanud meil suht tavapäraseks, aga see võrgukas oli erakorraline, eriline ja haruldane.

Seekordne võrgupidu toimus vabas õhus noortetoa juhataja koduaias.
Vabaõhuvõrgukas oli väga vahva ja hoopis teistsugune kui tavaline. Hakkaski juba igavaks minema, eks! Suured tänud seega osavallavanemale, kes selle vältimatuks tegi! :)

Alguses tegid Argo, Artur, Kevin ja Simon koos Nigeliga aias töökuuri tühjaks - tassisid ehituslauad ja tööriistad välja ja pühkisid põranda saepurust ja tolmust puhtaks. Suur aitäh! Nigel seadis üles lauad ja LAN-ühendused ning selleks ajaks, kui esimesed võrgupeolised saabuma hakkasid, oli juba kõik valmis. Ülejäänud osalejad tulid Viru-Jaagupist jala, Nigel transportis vaid nende arvuteid. Ja osalejaid oli meil seekord Viru-Jaagupist, Pajustust ja Rakverest. Oli juttu ka Haljala noorte tulekust, aga kahjuks nad vist ei tihanud veel tulla - ehk järgmisel korral! Ongi ju vaja värsket verd mängudesse!

See võrgupidu erines teistest kohe täiega. Telke saime üles kolm ja osadele (nt tüdrukutele) oli koht majas. Lõke oli ja grill oli ja šaslõkk oli ja vorstid olid ja porgandidipp oli ka! Ja osad ei jõudnudki arvutisse, sest õues oli liiga palju tegemist. Oli vaja joosta ringi ja mängida palli ja lolli ja kiikuda. :) Robin ja German tõid välja kitarrid ja mängisid ja teised said ka oma näpuosavust proovida. Enamik isegi magas mingi aja, kasutades positiivselt ära telkide ülespanekuks ja voodite tegemiseks kulunud tööd. Well done!

Tüdrukud, st Maarit ja Liisa kappasid hommikul kella kuue ajal oma läpakatega koju, millest oli natuke kahju, sest keskhommikul toimus suurejooneline veesõda. Aga küllap oli ülivarahommikune jalutuskäik ka üsna kadestusväärselt kaunis! Veesõjas said kõik loomulikult märjaks, aga kuna ilm oli nii fantastiliselt ilus, ei olnud sellest miskit. Märjad veesõdalased toimetas Nigel keskpäeva paiku tagasi nende kodudesse.

Suured tänud kõigile osalejatele ja teeme seda jälle!

Ürituse pildid on üleval siin.
 

Kommentaare ei ole: