kolmapäev, 21. juuli 2010

Kihelkonnapäevad!

Nagu me kõik ju teame, oli Viru-Jaagupi vanasti hästi tähtis keskus ja selle tähtsuse tähistamiseks toimuvad sel laupäeval ja pühapäeval ehk siis 24.-25. juulil Viru-Jaagupis kihelkonnapäevad, mille põhiorgunnija on Vinni valla kultuuri- ja PRnõunik Heili Pihlak, kes orgunnis rahastuse LEADER-programmist ja Vinni vallalt ja MTÜ-lt Roela Kodukant. Viru-Jaagupi noortekaga on sel pistmist niipaalju, et see toimub Viru-Jaagupis ja me oleme oodatud osalema ja käed külge lööma.

Laupäeval on kell 19 kuni 2 retrostiilis pidu ansambliga Lõõtspillipoisid ja bussid toovad ja viivad rahvast kogu vallast (vaata bussiaegu juulikuu Koduvalla Sõnumitest). Korraldajatele tuleb nende ausa töö ja vaeva eest maksta piletitasu 40 krooni ja see ei ole sugugi nii suur raha, kui arvestada, et see sisaldab ka toitlustamist.

Pühapäev algab kell 9 Järva-Jaani Tuletõrje Seltsi Priitahtlike Pritsumeeste PasunaPoiste Pundi kontserdiga... KIRIKUTORNIST! Terve päev on täis põnevaid üritusi ja vahtu ja filme ja koolimaja kõrval on suur puu- ja potilaat, kus tegelikult saab müüa ka muid asju peale puude ja pottide. Tule ka laadale müüma! Laua bronnimiseks helista Heilile 555 95 461 või e-kirjuta heili.pihlak@vinnivald.ee - lauad on tasuta! Heili sõnul on juba päris palju laudu kinni pandud ja me panime ka ühe - võid vabalt tuua oma asjad ka meie lauale müüki, kui päris oma letti ei taha. 

Ja neile noortele, kes laenavad oma kätt laudade tassimiseks jms, lubas Heili välja teha. Ole kohal!

Kommentaare ei ole: