reede, 15. oktoober 2010

Külas Kuremaa noortekal

Laupäeval, 9. oktoobril, käisid meie noorteka noored  külas Kuremaa ANKi noortel. Kuremaa noortekas tähistas oma üheksandat sünnipäeva ja esimest aastat uues, oma majas.

Maja ja selle sisu oli Kuremaa noortekal küll üliäge, mõnus ja hubane. Kõige vingemat muljet avaldas kindla peale heli- ja valgussüsteem DJ-puldi ja laseritega. Vau! :) Väga huvitav oli näha, milline üks korralik noortekas tegelikult välja näeb.

Vastuvõtt oli ka super, mängisime veidralt naljakat sildimängu ja chillisime ja kuulasime muusikat ja lobisesime ning vahetasime voldikukavandeid ja arutasime, mida voldikusse veel juurde tuleks lisada. Nimelt valmib selle noortealgatusprojekti raames Viru-Jaagupi ja Kuremaa noorte koostöös voldik noorte töötamise võimaluste kohta.

Kogu see värk toimubki programmi Euroopa Noored projektis "Noorte töötamise võimalused", mille raames Kuremaa noored tulevad peagi külla ka meile. Arvatavasti jääb see koolivaheaja peale. Peame mõtlema, mida meil on neile pakkuda! :) Meil mõningaid häid ideid juba on, aga veel paremad ideed on iga kell oodatud noorteka e-postile virujaagupinoortekas@gmail.ee.

Kõiki selle laheda kohtumispeo pilte saab vaadata siit.

Kommentaare ei ole: